(Efter år av slit med att få Cooper att kunna slappna av på bussar/tåg så kan han idag äntligen ligga ner utan att dregla, pipa eller resa sig upp så fort bussen stannar. Seger 😊) 

Idag så har det varit en intensiv dag. Jag vaknade klockan 09:00. Försent och jättetrött, men det var bara att slänga på sig kläderna och ut med hundarna i en halvtimme så att de kunde få mat innan vi tog bussen till mormor. Där så pratade vi ikapp lite och hon bjöd som alltid på frukost och kaffe. Dit och hem så fick jag dessutom sällskap av min moster. Klockan halv 2 så tog vi bussen tillbaka, för att jag skulle jobba. Mormor var hundvakt, då de inte (ännu) kan vara ensamma i 4 timmar. Vårt rekord hittills är 2 timmar. 😊 Så det kommer vi att utgå ifrån nu. 

Väl på jobbet så var det kaos. Blöh. Men nu så är jag äntligen hemma, har gett hundarna mat och ätit middag själv så snart så ska vi gå ut. Nu så väntar skönt nog 2 lediga dagar innan det blir början på en stressig vecka. 

Sist men inte minst så vägde jag hundarna igår. Onsdag som det var sagt. 

Vikt 17/2 
Lloyd: 11,5 kg
-0.1.
Cooper 9,1 kg
+/- 0

Så trots fusk så har Lloyd ändå gått ner. Det kan verka lite, men man ska anpassa sig efter storleken på hunden och det är runt 3-5hg som en hund max ska gå ner i veckan. Om inte mindre för en liten hund av Lloyds storlek.